I KARLSTAD

 


(Uppdateras regelbundet)

          Artikelnr

Benämning

Mått Pris Övrigt
BFT
86
Little People Stallet      

     

1 - 5 år
Med Little People®-stallet kan barnen ta hand om sin egen trogna häst – ge den mat och vatten, släppa ut den på bete, hoppa med den över staketet och bädda ner den i den rymliga spiltan! Det finns ett vattentråg och vattenhink, en skottkärra, en höbal med en överraskning under och en gunga till Koby.Det är enkelt att utvidga leken, för skjulet och vattentråget kan kopplas ihop med andra Little People®-leksaker! •Koby-figuren kan sitta på gungan!•Setet innehåller stall med gunga, kopplingsdel med skjul, kopplingsdel med vattentråg och pump, skottkärra och vattenhink •Dörrarna till stallet och skjulet kan öppnas och stängas•Stallets öppna tak gör att
CBM
90
Little People
Farm truck plus hus
  

  

Från 1 år
Det händer ägg-stra spännande saker i Little People®-lekvärlden. Sofie är på väg till hönorna för att plocka en hel låda med ägg! Hennes bil har ett öppet tak så att man kan sätta Sofie i förarsätet. Vad är det för kluckande? Sofie beger sig till hönsgården och skjuter undan de två magiska dörrarna för att få fram antingen ett bo eller hönor. Och när hon har lastat bilen full med ägg och ska bege sig tillbaka till stan så kan hon tanka vid bensinpumpen! Det finns massor av roliga aktiviteter som barnet kan utforska tillsammans med Sofie! Funktioner • Skjut undan de två dörrarna för att få fram ett bo eller hönor! • Sätt Sofie i förarsätet genom det öppna taket • "Tanka" bilen med hjälp av bensinpumpen • Med bil, låda med ägg, Little People®-figuren Sofie och hönsfigurer samt staketdelar som enkelt kan kopplas ihop.
CHF
61
Little People Auto Garage, inklusive 1 bil & figur.
 
  

  

Från 1 1/2 år.
Little People Garage är ett leksaksgarage med tillhörande bil och figur. Serva bilen på servicestationen och med hjälp av fordonsliften kan du ta dig en titt på underredet! När det är dags att tanka så är det bara till att svänga förbi tankstationen och för att komma upp på översta våningen kan du parkera bilen i hissen. Susa ner för rampen i blixtens fart! Tryck på olika knappar för att höra roliga ljud. Detta är den perfekta presenten för alla biltokiga barn!
M
0532
Musikaliskt zootåg          250 kr 1 - 4 år
Y
3679
Little People
Trähus inklusive 4 figurer
     

     

1 - 5 år
X
6170
Disney
Rollin Tunes Mufasa
   195 kr 6 - 36 mån
Den här Disney-leksaken kan puttas fram och rullas på golvet. När du trycker på Zazu som sitter på Mufasas rygg hörs ett vänligt rytande och en melodi!
X
6172
Disney
Dumbo
      195 kr 6 - 36 mån
Den här Disney-leksaken kan puttas fram och rullas fram. När du trycker på Timothy som sitter på Dumbos rygg eller rullar honom över golvet hörs roliga elefantljud och melodier.
X
6175
Disney
Bambi
  150 kr 6 - 36 mån
Rolig, klickande djurfigur från en Disney film. Har en stor kropp, glada färger, rörliga och klickande leder samt fötter med struktur.
X
6176
Disney
Stampe
   150 kr 6 - 36 mån
Rolig, klickande djurfigur från en Disney film. Figur har en stor kropp, glada färger, rörliga och klickande leder samt fötter med struktur.
L
6556
Doktorset
- Lek doktor!
- Tygväska för förvaring
  

195 kr 

Från 3 år
Innehåller: stetoskop, blodtrycksmanschett med snurrande mätare, termometer som mäter hur sjuk du är, spruta med fjäderbelastning, låtsas-öronspegel och bandagearmband. En liten tygväska att förvara allt ingår också.
X
6604

Disney
Pysen från Nemo
     150 kr 6 - 36 mån
Rolig, klickande djurfigur från en Disney film. Figur har en stor kropp, glada färger, rörliga och klickande leder samt fötter med struktur.
R
7141
Activity Sounds House   150 kr Från 6 mån
7167 Låda med 10 klossar      145 kr Färgglad låda med 10 klossar i olika former. Försök att passa klossarna i rätt hål i lådans lock.
7475 Disney    195 kr The Lion King
Hakuna Matata Amazing Animal Tote
6 - 36 mån
P
9783
Truck   95 kr  
W
9839
Pussel   195 kr Ett pussel med 6 aktivitetsbitar: 1 hus med en tittut-dörr, 1 valp med en bjällra, 1 kattunge med pipljud, 1 fågel med mjuka vingar, 1 groda med färgglada pärlor och 1 spegel. Med färgglada bilder under varje pusselbit.
 
K
9875
Gåvagn  

Slutsålda!
(Sold out)

En gåvagn med massor av roliga aktiviteter! Gåvagnen har ett stadigt handtag och 4 hjul för att barnet ska kunna gå med vagnen och träna upp sin balans. Om barnet tröttnar på att gå kan vagnen lätt fällas ihop till en rullbräda, där barnet kan sitta och undersöka olika roliga.
W
9950
Bath
Playset
    250 kr               
M
1280
Little People Town & Pull Tractor
 
  295 kr Från 1 år
71050  Stapel
ringar
  85 kr      
72044 Kassaapparat    230 kr   
74121 3 klossar    150 kr I varje kloss finns aktiviteter, rörelse och en leende figur överst. Stapla alla tre blocken och tryck på det översta och lyssna.

E-mail: info@samla-lek.se